Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 18 november 2009 Bijeenkomst Projectbureau Wieringerrandmeer en Jongeren Advies Raad

Donderdag 12 november om 18 uur vond op het Projectbureau Wieringerrandmeer weer een ontmoeting met de Jongeren Advies Raad plaats. Het was een geanimeerde bijeenkomst waarbij allerlei actuele zaken aan de orde kwamen.

Zo kon nog eens uitgelegd worden waarom het randmeerproject zo verschillend is van de Blauwestad in Groningen, dat het maken van woningen bij het randmeer meer kansen op de woningmarkt betekent voor starters (doorstroming) en dat vroeg in 2012 de eerste schop de grond in gaat.

Bij deze bespreking over de vragen en wensen van de jongeren m.b.t. het randmeer waren namens de Stuurgroep Wieringerrandmeer voorzitter Jan van Zijl, burgemeester Marjan van Kampen en projectdirecteur a.i. Taco Vergeer aanwezig.

De afspraak met de JAR is, dat er ieder half jaar een dergelijke bijeenkomst plaatsvindt, omdat de ontwikkeling van het randmeer vooral gaat om de toekomst van de jongeren in de regio. (Bron: Wieringerrandmeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl