Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 18 november 2009 Benoeming extern voorzitter regiegroep fusiegemeente Amstelmeer bekend

De regiegroep fusiegemeente ‘Amstelmeer' heeft Frank Rozenberg met ingang van 18 november 2009 tot extern voorzitter gekozen. 'Amstelmeer' is de werknaam voor de gemeente die na de voorgenomen herindeling van Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer ontstaat.

De heer Rozenberg is eigenaar van OBMC Consulting uit Voorburg en heeft veel ervaring op het gebied van bestuurlijke organisatie en samenwerking. Daarnaast is hij gemeenteraadslid in de gemeente Leidschendam-Voorburg. Het openbaar bestuur in al zijn facetten kent daardoor voor hem geen geheimen.

Tot nu toe fungeerde de burgemeester van Anna Paulowna, Hans van den Doel, tijdelijk als voorzitter. Het is van meet af aan echter de bedoeling geweest een onafhankelijk en dus extern voorzitterschap in te vullen. Met de benoeming van Rozenberg is nu aan die voorwaarde voldaan.

De regiegroep bestaat uit vertegenwoordigers van de gemeenteraden van Anna Paulowna, Niedorp, Wieringen en Wieringermeer. De bewaking van het herindelingsproces en de voorbereiding van raadsbesluiten die de fusie betreffen, behoren tot de kerntaken van de regiegroep. (Bron: FusieAmstelmeer.nl)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl