Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 18 november 2009 Bijeenkomst van SeniorBusiness NHN op dinsdag 24 november 2009

De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met de Rabobank en Dhr. Cor van der Kolk van fiscaal juridisch kantoor van der Kolk, Gilijamsen en Tweebeeke.

Cor zal een presentatie geven over ondernemen en belastingen. De presentatie is speciaal gericht op de leden van SeniorBusiness, d.w.z. de kleine ondernemer. Naast interessante "tips en trucs" zullen ook de wijzigingen voor 2010 in de belastingwetgeving en -regels worden behandeld en besparingen waaraan u nog niet hebt gedacht.

U krijgt natuurlijk de gelegenheid uw vragen te stellen en aan de discussies deel te nemen. Ook kunt u uw vraag sturen naar zodat wij deze alvast bij Cor kunnen neerleggen.

De bijeenkomst wordt afgesloten met een netwerkborrel. U kunt dan (nader) kennismaken met uw collega's en geïnteresseerden in onze vereniging om ervaringen en ideeën uit te wisselen.

De bijeenkomst wordt gehouden op dinsdag 24 november

Adres: Rabobank Alkmaar, Hertog Aalbrechtweg 26, 1823 DL Alkmaar.

Inloop vanaf 19.00 uur, aanvang bijeenkomst 19.30 uur.

Deelname aan deze bijeenkomst is voor geïnteresseerden gratis.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl