Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 17 april 2009 Renovatie riolering Stuyvezandeweg en Patrijzenweg Callantsoog

Vanaf 20 april 2009 wordt de riolering in de Stuyvezandeweg en deze in de Patrijzenweg gerenoveerd. Al een aantal maal zijn verzakkingen opgetreden in het wegdek van de Stuyvezandeweg. Dit is een direct gevolg van de toestand van de rioolbuizen. De riolering in de Patrijzenweg heeft min of meer dezelfde schadebeelden. Beide rioleringen worden voorzien van 'relining'.

Relining

'Relining' is een werkproces waarbij de buizen van binnenuit worden gerenoveerd. De buizen worden voorzien van een nieuwe flexibele leiding. De leiding wordt onder druk gezet met water of stoom. Hierdoor drukt de flexibele leiding zich tegen de binnenzijde van de buiswand aan. Na het uitharden van deze flexibele leiding is er sprak van een nieuw riool. Het bedrijf Instituform voert de werkzaamheden uit. In de bijgevoegde flyer vindt u meer informatie over de 'relining'.

Overlast?

Een groot voordeel van deze manier van werken is dat er haast geen overlast is voor omwonenden. Slechts op enkele plaatsen in de Stuyvezandeweg en de Patrijzenweg zullen ook werkzaamheden aan de weg nodig zijn.

De grote werkzaamheden zullen ongeveer twee weken duren. Daarna zullen hier en daar, over een periode van ongeveer vier weken, nog afrondingswerkzaamheden plaatsvinden.

Voor meer informatie over de renovatiewerkzaamheden kunt u contact opnemen met de heer A. Albers, senior medewerker civiele werken, via 0224 574100. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl