Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 17 april 2009 Werkzaamheden Dorpsstraat Winkel

De werkzaamheden van de Dorpsstraat zijn, zoals u gemerkt heeft, in volle gang. Er wordt geprobeerd om de bereikbaarheid voor de bewoners zo goed mogelijk te handhaven. Op donderdag 28 mei 2009 wordt er geasfalteerd, dit is wel afhankelijk van de weersgesteldheid.

De Dorpsstraat is deze dag dan geheel afgesloten voor alle verkeer. Als het asfalt is gefreesd en de kruisingsvlakken uitgevuld zijn, is de dorpsstraat weer voor de bewoners bereikbaar.

Aansluitend worden de trottoirs en parkeervakken beetgepakt. Dit gebeurt gefaseerd:

Als het asfalt is aangebracht, worden in de kruisingen stuk voor stuk het straatwerk aangebracht. (Bron: Gemeente Niedorp)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl