Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 17 april 2009 Informatieavond reconstructie kruispunt Schootenweg / Kievitstraat 23 april 2009 (Den Helder)

Donderdag 23 april vindt een informatiebijeenkomst plaats over de herinrichting van het kruispunt Schootenweg / Kievitstraat / Fazantenstraat. Het is de laatste fase in de reconstructie van deze drie straten.

De uitvoering van de herinrichting van het kruispunt staat voor komend najaar gepland. Een ontwerp hiervoor is ondertussen gemaakt. Tijdens de informatiebijeenkomst wordt dit ontwerp gepresenteerd en krijgen de aanwezigen informatie over de wijze van uitvoering.

De direct betrokken inwoners/bedrijven zijn uitgenodigd via een bewonersbrief. Heeft u deze niet ontvangen, maar bent u wel geinteresseerd? Dan bent u natuurlijk van harte welkom.

De bijeenkomst van 23 april begint om 16.00 uur in de vergaderzaal van de Drs. F.Bijlweg 1 (vestiging gemeentelijke afdelingen Stadsbeheer en RWO).

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl