Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 17 april 2009 Spoorwegovergang Middenweg afgesloten in de nachten van 21 op 22 april en 22 op 23 april 2009 (Harenkarspel)

Volkerrail gaat in opdracht van Prorail werk uitvoeren aan het spoor. Het betreft de overweg op de Middenweg, op de gemeentegrens van Harenkarspel.

Hierdoor zal de weg ter plaatse afgesloten zijn voor alle verkeer. De werkzaamheden vinden plaats in de nacht van 21 op 22 april en 22 op 23 april van 23.00 tot 6.00 uur.

De werkzaamheden betreffen het herzien van de overweg met behulp van een kraan en een stopmachine. Tijdens het herzien worden de overwegplaten uit de rijbaan verwijderd. Het werk is noodzakelijk omdat de hoogte ligging van het spoor, en de spoorwijdte buiten de gewenste veiligheidswaarden vallen. (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl