Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 19 Januari 2009 Inloopbijeenkomst voor het ontwerp-Waterplan - 28 januari 2009

De provincie en het hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier organiseren op 28 januari 2009 een inloopbijeenkomst over het provinciaal Waterplan en het Waterbeheersplan 4.

De bijeenkomst wordt gehouden op het waterschapskantoor Heerhugowaard, Stationsplein 39. Tijdens de bijeenkomst geven deskundigen van hoogheemraadschap en provincie een toelichting op de plannen. Uiteraard beantwoorden ze ook eventuele vragen.

De bijeenkomst begint om 17.00 uur en eindigt om 20.00 uur. U kunt ieder moment tussen 17.00 en 20.00 uur langskomen. Aanmelden is wel gewenst. U kunt dat doen tot 23 januari bij Nelly Dekker via 0299 - 39 13 03 (bereikbaar van dinsdag t/m vrijdag) (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl