Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 19 Januari 2009 Informatieavond over Waterbergingsopgave - 26 januari 2009

Op maandag 26 januari 2009 wordt er een informatieavond gehouden over de Waterbergingsopgave. Op deze avond worden de leden van de gemeenteraad van Zijpe en de leden van de commissie Grondgebiedzaken nader geinformeerd door het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier.

Het is een openbare informatieavond die om 20.00 uur begint. Plaats van handeling is het gemeentehuis van Zijpe aan de Schagerweg 97 in Schagerbrug.

In het nationaal Bestuursakkoord Water (2003) zijn afspraken gemaakt over de aanpak van wateroverlast, watertekort en waterkwaliteit voor de komende jaren. Rijk, provincies, waterschappen en gemeenten dienen te anticiperen op veranderende omstandigheden, zoals klimaatverandering, zeespiegelstijging, bodemdaling en toename van verhard oppervlak. Dit noemen we de wateropgave.

Op deze informatieavond zal meer uitleg gegeven worden over wat deze wateropgave voor de gemeente Zijpe betekent. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl