Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 19 Januari 2009 Discussieavonden over de Bestuurlijke toekomst gemeente Zijpe

Wie het weet mag het zeggen

Moeten we zelfstandig blijven; gaan we voor herindelen; toch maar een fusie; nog meer samenwerkingsverbanden; nemen we diensten af van een grote gemeente. Regelmatig lezen wij hierover in de media.

De politieke partijen in de Zijpe hebben daarover hun eigen ideeen. Wat zij in ieder geval met elkaar gemeen hebben is dat zij uw mening willen horen. Onder de titel "Zelfstandig of samen" Waarvoor kiest u?, zijn er discussieavonden georganiseerd, die allemaal om 20.00 uur beginnen.

Wanneer kunt u waar terecht?

Op basis van een aantal stellingen kunt u met de woordvoerders van de politieke partijen in discussie treden. Naast deze discussie wordt uw mening ook gevraagd via stemkastjes. Op deze manier krijgen we met elkaar een beeld hoe u denkt over de stellingen.

Monique Ooms van "Ooms communicatie" zal alle avonden optreden als gespreksleider en uiteraard is er van iedere partij een woordvoerder aanwezig. Wie kunt u verwachten; de BKV wordt vertegenwoordigd door Hans Kroger, het CDA door Hans Klaver, Natuurlijk Zijpe door Ruud Maarschall, de PvdA door Jolanda Brinkman en de VVD door Piet Marees. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl