Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 21 oktober 2009 Minder uitgifte bedrijventerreinen Noord-Holland 2008

Uit de jaarlijkse monitor Bedrijventerreinen is gebleken dat in 2008 minder hectaren bedrijventerrein zijn uitgegeven dan in voorgaande jaren.

Afgelopen jaar zijn in Noord-Holland in totaal 65 ha nieuw bedrijventerrein uitgegeven, 35 ha minder dan normaal.

Jaarlijks wordt onderzocht wat de stand van zaken is van bedrijventerreinen in de provincie. De belangrijkste ontwikkelingen op de bedrijventerreinen worden in kaart gebracht. Dit geeft het Rijk, provincies en gemeenten actuele informatie om hun beleid op te baseren.

Cijfers en resultaten Naast het aantal nieuw uitgegeven hectaren bedrijventerrein, zijn andere opvallende resultaten uit de Noord-Hollandse monitor:

Het eindrapport op provinciaal niveau en de database van de Monitor Bedrijventerreinen zijn beschikbaar via†thema Economie en landbouw op www.noord-holland.nl (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl