Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 21 oktober 2009 Stand van zaken Wieringerrandmeer overleg met AC/LTO per 16 oktober 2009

AC/LTO zegt vergaderingen af

Het is tot nu toe niet gelukt een afspraak te maken voor een bijeenkomst met het bestuur van AC/LTO en de gedeputeerden Laila Driessen en Jaap Bond en Stuurgroep-voorzitter Jan van Zijl. De afspraak voor maandag 5 oktober 2009 werd door AC/LTO afgezegd, omdat twee bestuursleden waaronder LTO-voorzitter Otto Smit in het buitenland verbleven. Onderwerp van deze voor alle betroken partijen belangrijke bijeenkomst is het resultaat van het afgeronde overleg tussen deskundigen van beide partijen over het Afsprakenkader voor grondverwerving.

Datzelfde lot (afzegging) trof een andere afspraak met AC/LTO. Een vergadering van AC/LTO met Stuurgroep-voozitter Jan van Zijl en de projectdirectie gepland op 22 oktober 2009 met o.a. als onderwerp het landbouwkundig bodemonderzoek (nulmeting) werd ook afgezegd door AC/LTO. Reden: een van de vertegenwoordigers van de agrariers is verhinderd. Ook de andere door het Projectbureau voorgestelde data voor deze vergadering (2 en 5 november) kunnen wat betreft het AC/LTO om dezelfde reden niet doorgaan.

Nota van Antwoord Inpassingsplan goedgekeurd

Op 6 oktober 2009 heeft Gedeputeerde Staten van de provincie Noord-Holland de Nota van Antwoord met betrekking tot het Inpassingsplan Wieringerrandmeer goedgekeurd. In deze nota vindt u antwoorden op de inspraakreacties en zienswijzen van burgers en instanties op het Provinciaal Inpassingsplan en het Milieu Effect Rapport.

De Nota van Antwoord staat in zijn geheel op de websites van het Wieringerrandmeer en de provincie Noord-Holland. De Nota van Antwoord is te vinden op www.wieringerrandmeer.nl. (Bron: Wieringerrandmeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl