Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 13 Juni 2008 Exercise Connexion Europe wint Ondernemingsplanwedstrijd

Céline Neefkes-Zonneveld uit Castricum is met het ondernemingsplan voor Exercise Connexion Europe winnares geworden van de Ondernemingsplanwedstrijd 2007-2008 van de Kamer van Koophandel, de Rabobank en Hooge Waerder. De winnaar werd 5 juni in het gebouw van de Kamer in Alkmaar bekend gemaakt.

Het doel van deze wedstrijd was startende ondernemers te stimuleren zich goed voor te bereiden voordat ze hun eigen bedrijf starten. Een goede voorbereiding vergroot de slagingskans namelijk aanzienlijk, hetgeen de starter maar ook de regionale economie ten goede zal komen.

In totaal kwamen voor de wedstrijd maar liefst 34 aanmeldingen binnen. Hiervan bleven drie genomineerden over, waaronder de uiteindelijke winnaar Exercise Connexxion Europe. De andere genomineerden "kidSparadijs" en "La Gare Tennisvakantie" sleepten hiermee een gedeelde tweede plaats in de wacht. De jury lette onder meer op de uniekheid, de voorbereiding, creativiteit en de maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Exercise Connexion Europe biedt scholing en beweegprogramma's aan op het gebied van toegepaste inspanningsfysiologie aan (para)medici. Doel van de winnares is de kwaliteit van het aanbod beweeg- en sportprogramma's vanuit een bewegingswetenschappelijke achtergrond te verbeteren. Neefkes-Zonneveld heeft met haar plan adviesgesprekken en seminars bij de Kamer van Koophandel en adviesgesprekken en begeleiding van de Rabobank Startersdesk en De Hooge Waerder ter waarde van 1000 euro gewonnen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl