Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen : 13 Juni 2008 Informatieavond Bestemmingsplan Stadshart Den Helder - 18 juni

In schouwburg De Kampanje vindt op woensdagavond 18 juni een informatieavond plaats over het voorontwerp bestemmingsplan ‘Stadshart Centrum 2009’. Dit bestemmingsplan richt zich op een goed beheer van het bestaande stedelijk gebied. Verder maakt het plan het mogelijk om de eerste bouwplannen te realiseren die voortkomen uit het concept Uitwerkingsplan Stadshart.

Op woensdag 18 juni houdt Zeestad CV/BV een informatieavond over het voorontwerp ‘Bestemmingsplan Stadshart Centrum’. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u een korte toelichting op het plan. Daarna bent u in de gelegenheid om uw vragen te stellen.

Begrenzing

Het bestemmingsplan is in concept gereed. Het plan voorziet in een bestemmingsregeling voor de gebieden die globaal begrensd worden door de Werfgracht in het oosten, de Sluisdijk- en Gravenstraat in het zuiden, het Julianaplein, Prins Hendriklaan en Koningsplein in het westen en tot slot het Marsdiep in het noorden.

Ter inzage

Voorafgaand aan de formele bestemmingsplanprocedure ligt het voorontwerp Bestemmingsplan sinds 26 mei gedurende zes weken ter inzage. In deze periode kan iedereen die aanvullende ideeen, bedenkingen of aanvullende kennis heeft deze schriftelijk bij het college van burgemeester en wethouders kenbaar maken. Na afloop van deze periode worden de binnengekomen reacties verwerkt. Vervolgens wordt het ontwerp van het bestemmingsplan aan het gemeentebestuur voorgelegd en opnieuw gedurende zes weken ter inzage gelegd.

Informatieavond

De informatieavond in schouwburg De Kampanje begint om 19.30 uur. Vanaf 19.00 uur zijn de deuren geopend. Kijk voor meer informatie over het voorontwerp Bestemmingsplan Stadshart op www.zeestad.nl. (Bron: Gemeente Den Helder)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl