Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 23 oktober 2009 Zwakke Schakels: presentatie prof.dr.ir. Stive, kustmorfoloog 29 oktober 2009

Donderdag 29 oktober van 14:00 - 16:00 uur houdt prof.dr.ir. M.J.F. Stive, een deskundige op het gebied van kustmorfologie een presentatie over de Noord Hollandse kust. De presentatie wordt gehouden in het kader van de MER-procedure voor de Zwakke Schakels in Noord Holland. De MER-procedure is in een vergevorderd stadium. De presentatie wordt gehouden in de raadzaal van het gemeentehuis in Schagerbrug. Tijdens en na de presentatie is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen.

Milieueffectrapportage (MER)

De MER-procedure zorgt ervoor dat milieubelang volwaardig wordt meegewogen in de besluitvorming. De effecten van de verschillende alternatieven voor versterking worden onderzocht. De voor- en nadelen, en de mate van draagvlak, haalbaarheid en betaalbaarheid worden afgewogen.

Prof.dr.ir. M.J.F. Stive

Prof.dr.ir. Stive is als hoogleraar verbonden aan de Technische Universiteit van Delft, afdeling Waterbouwkunde en Geotechniek. Ook is de heer Stive lid van de Deltacommissie, die zich bezighoudt met een veilige toekomst voor de Nederlandse Delta.

U bent van harte welkom op donderdag 29 oktober om 14:00 uur in het gemeentehuis van Schagerbrug! (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl