Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 23 oktober 2009 Parkmanagement bedrijventerrein Agriport A7

De ondernemers op het bedrijventerrein voor logistiek en agribusiness bij Agriport A7 hebben deze week het besluit genomen om zich te verenigen in de Cooperatie Parkmanagement A7.

Op het bedrijventerrein zijn de afgelopen periode 15 kavels uitgegeven aan nieuwe bedrijven. Vanuit het parkmanagement willen de ondernemers gezamenlijk zorgen voor het beheer van het bedrijventerrein zodat het kwaliteitsniveau op peil blijft en het terrein haar aantrekkelijke vestigingsomstandigheden kan behouden. Duurzaam beheer derhalve.

Vanuit het parkmanagement worden onder andere eenduidige bedrijfsnaam bebording en de aanpak van zwerfvuil geregeld. Op termijn zal de cooperatie ook camerabeveiliging van het openbare gebied aanpakken. Ook de behartiging van algemeen belang voor het bedrijventerrein zal in het takenpakket van de cooperatie worden opgenomen.

De bedrijven die zich in de toekomst willen vestigen op het terrein worden automatisch lid van de cooperatie, zodat het bestaan van de parkmanagementorganisatie ook voor de lange termijn gewaarborgd is. (Bron: AgriPort A7)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl