Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 6 juli 2000 Versatel wil naar rechter wegens ‘oneerlijke' veiling

Kabelbedrijf Versatel wil de Nederlandse staat voor de rechter dagen. Versatel dat niet beschikt over een mobiel netwerk in Nederland zegt dat de veiling van Verkeer en Waterstaat de toegang van nieuwkomers belemmert.

De vijf bestaande mobiele belbedrijven zullen bereid zijn een hoge prijs te betalen en daarbij nieuwkomers overbieden. De vergunningen zijn voor de vijf onontbeerlijk voor hun voortbestaan, zegt Versatel.

Als er vijf partijen zijn die op vijf frequentiekavels bieden, dan is de prijs om de markt binnen te komen te hoog, zegt Marc van der Heijden, directeur juridische zaken van Versatel. ”Dat is voor iedereen nadelig: de bieders, de winnaars, de verliezers en de consumenten”. Het aantal deelnemers aan de veiling is geslonken tot acht, waarbij er nog eens drie volgens Versatel niet echt gaan meebieden. Er zijn vijf frequenties beschikbaar. Versatel had al eerder geklaagd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl