Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 19 maart 2013 Afsluiting Van Ewijcksvaart/Lelyweg (N249) Hollands Kroon van 26 t/m 28 maart 2013

De provincie Noord-Holland voert de laatste onderhoudswerkzaamheden uit aan de provinciale weg N249 bij van Ewijcksluis van 26 maart 2013 tot en met 28 maart 2013.

In de omgeving werkt de gemeente Hollands Kroon aan de Nieuwesluizerbrug. Het autoverkeer wordt omgeleid en moet rekening houden met enige vertraging.

De strenge vorst zorgde ervoor dat het laatste stuk van het groot onderhoud aan de N249 nog niet is uitgevoerd. Daarom brengt de provincie Noord-Holland eind maart 2013 de laatste laag asfalt aan op de bewuste weg bij van Ewijcksluis.

Hiervoor wordt de N249 afgesloten voor gemotoriseerd verkeer tussen de kruisingen Balgweg en Meerweg. De afsluiting geldt van dinsdagochtend 26 maart 07.00 uur tot donderdagmiddag 28 maart 2013 17.00 uur. Aanwonenden, nood- en hulpdiensten en (brom)fietsers worden met verkeersregelaars door of langs het werkterrein geleid.

Omleiding

Het autoverkeer en de buslijnen van Connexxion worden omgeleid over de Balgweg - Middenweg - Molenvaart. Het verkeer op de hoofdwegen wordt omgeleid over de omliggende hoofdwegen. Voor meer details zie de omleidingskaart.

Afsluiting Nieuwesluizerbrug

De gemeente Hollands Kroon voert werkzaamheden uit aan de Nieuwesluizerbrug tussen Slootdorp en Wieringerwaard. Hier geldt een omleiding voor het auto- en fietsverkeer. De omleiding wordt aangegeven met behulp van omleidingsborden.

Informatie

Meer informatie over de werkzaamheden aan de N249 kunt u vinden op www.noord-holland.nl/N249. Voor vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden bellen naar het provinciale Servicepunt Wegen en Vaarwegen via 0800 - 0200 600 (gratis). (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl