Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 19 maart 2013 Lancering van de techniekparel van Den Helder op 18 april 2013

Nieuwe elektrotechnische opleidingen in Den Helder - Vanaf 1 april 2013 beschikt de Techniekcampus in Den Helder over de meest geavanceerde practica op het gebied van de elektrische energietechniek in de regio Noord-Holland Noord.

De samenwerking tussen ROC Kop van Noord-Holland, Tetrix Bedrijfsopleidingen en Quercus Technical Services maakt deze practica mogelijk. Het onderwijsaanbod van de Techniek-campus groeit met diverse hoog- en laagspanningstrainingen én explosieveiligheidstrainingen.

De practica zorgen ervoor dat medewerkers direct inzetbaar zijn op het gewenste niveau van een werkgever. Hierdoor positioneert de Techniekcampus zich als unieke opleider in de noordelijke regio.

Op donderdagmiddag 18 april 2013 organiseeren de samenwerkende partijen een feestelijke lanceringbijeenkomst bij de Techniekcampus in Den Helder. Binnenkort ontvangt u de officiële uitnodiging.

U kunt zich wel alvast inschrijven voor de bijeenkomst op www.nhn.nl/quercus. (Bron: NHN Nieuwsbrief)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl