Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu: 23 april 2013 Campagnelogo 'Waterschapstalent' gelanceerd

Campagnelogo Waterschapstalent Op woensdagmiddag 17 april 2013 is het campagnelogo 'Waterschapstalent' gepresenteerd. Het geeft gezicht aan de traineepool die het Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier in samenwerking met vier andere waterschappen heeft opgezet.

Traineepool

Omdat het niet altijd eenvoudig is om aan goed (technisch) opgeleide medewerkers te komen, hebben vijf waterschappen (waaronder HHNK) een traineepool opgezet.

Het doel: het vinden en binden van jonge talentvolle medewerkers. Op deze manier investeren we in de toekomst èn bieden we nieuw talent een mooie carrière.

Daarnaast vinden we het belangrijk dat we op deze manier meer kennis onderling met elkaar delen en geeft het flexibiliteit in het uitvoeren van werkzaamheden.

Prijsvraag

Onder de vijf waterschappen werd een prijsvraag uitgeschreven: ontwerp een logo voor de traineepool. De winnaar van de prijsvraag is (ex trainee) Bart Terken (Waterschap Rivierenland). Bart ontving de prijs uit handen van Aart Haitjema, Secretaris/Algemeen directeur van Hoogheemraadschap van Rijnland.

Wil je op de hoogte blijven van de Traineepool? Ga dan naar de site waterschapstalent.nl of volg ons op Facebook of Twitter.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl