Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 23 april 2013 Bereikbaarheid Company Security Officers van Nederlandse rederijen

De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) roept Nederlandse rederijen op om hun contactgegevens van de zogenoemde Company Security Officers (CSO's) bij de ILT actueel te houden. Deze contactgegevens zijn van belang bij de alertering van de Nederlandse schepen bij een veiligheidsdreiging, een zogeheten securitydreiging of andere veiligheidsmaatregelen.

Als besloten wordt tot een verhoging van het veiligheidsniveau of bij een veiligheidsdreiging moet de Kustwacht potentieel bedreigde schepen onder Nederlandse vlag zo snel mogelijk kunnen informeren. De Kustwacht informeert dan de CSO's. De ILT stuurt de Kustwacht iedere maand een geactualiseerde lijst met de contactgegevens van de CSO's.

Het op orde hebben van de juiste bereikbaarheidsgegevens van een CSO is een internationale verplichting. In 2012 heeft de ILT een test uitgevoerd naar de bereikbaarheid van de CSO's die op de lijst staan. Hieruit bleek dat de lijst niet compleet was en dat als er een alertering had moeten plaatsvinden een kleine 60 procent van de CSO's niet zou zijn bereikt. De ILT heeft de uitkomsten van de test besproken met de redersvereniging en de reders verzocht hun contactgegevens op orde te brengen. De ILT zal de gegevens van de lijst jaarlijks checken. (bron: De Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT))

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl