Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 23 april 2013 Publieksstemmen Inspireer NHN! van start

Op dinsdag 16 april 2013 gaven Elly Konijn namens het RPA-NHN, Ron van der Velden namens H2X en Theo van Hoesel namens HDC Media het startsein voor de publieksstemmen van Inspireer NHN tijdens het Werkgeverscafé in cultuurcentrum COOL te Heerhugowaard.

Voor een publiek van circa 100 werkgevers opende Elly Konijn het tiende HDC Werkgeverscafé, dat ditmaal georganiseerd werd in Theater COOL in Heerhugowaard. Zij gaf aan dat de regio Noord-Holland Noord een dynamische arbeidsmarkt heeft en dat we daar trots op mogen zijn. Daarnaast onderstreepte ze het belang van samenwerking tussen de drie O's: Ondernemers, onderwijs en overheid.

Guido Welter, innovatiemanager bij Randstad HR Solution gaf een wervelende presentatie over de duurzame inzetbaarheid van medewerkers. Dit houdt in dat er NU al geïnvesteerd moet worden in gezonde, fitte en competente medewerkers. Vanzelfsprekend is dit ook de verantwoordelijkheid van de werknemer zelf maar als medewerkers nu al niet duurzaam inzetbaar zijn, dan is hun rendement voor de organisatie op dit moment ook niet maximaal.

Na de pauze werd een aantal genomineerden van de verkiezing 'Inspireer NHN!' geïnterviewd. Inspireer NHN! heeft als doel de vele arbeidsinitiatieven die in onze regio ontwikkeld zijn of worden voor het voetlicht te krijgen en te bundelen zodat andere organisaties daardoor geïnspireerd kunnen worden. Op deze manier worden er nieuwe verbindingen gemaakt tussen ondernemers, onderwijs en overheid en wordt de regionale arbeidsmarkt versterkt. Elly Konijn gaf namens het RPA-NHN, samen met de andere twee partners Ron van der Velden (namens H2x Communicatiemakers) en Theo van Hoesel (namens HDC Media) het startsein voor de aanvang van de publieksprijs, die alle genomineerden nu kunnen beginnen.

Naast de titel "Wij inspireren NHN!" voor de winnaar, die tijdens de Regiowerktop van 24 juni 2013 bekend gemaakt zal worden, zal ook de regionale arbeidsmarkt de grote winnaar zijn.

Stemmen op de genomineerden van Inspireer NHN kan via www.inspireernhn.nl. (Bron: Verkiezing Inspireer NHN)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl