Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu : 22 oktober 2009 Subsidiepot 2009-2010 voor duurzame energie gemeente Zijpe leeg

Het subsidiebudget voor energiebesparende voorzieningen in woningen in Zijpe is vergeven. De bedragen die de gemeente van de provincie heeft gekregen om uit te keren aan bewoners in de periode 2009-2010 zijn op.

De voorzieningen waarvoor subsidie is aangevraagd betreffen voornamelijk vloer- en spouwmuurisolatie.

De meeste bewoners hebben via een aanvraagformulier bij de Milieudienst Kop van Noord-Holland eerst een verzoek om reservering van een subsidiebedrag gedaan. De meeste definitieve toekenningen dienen nog plaats te vinden.

Aanvraagformulieren die binnenkomen nadat het budget vergeven is, worden door de Milieudienst geregistreerd. Indien blijkt dat er weer geld beschikbaar komt, wordt gekeken welke aanvragen alsnog gehonoreerd kunnen worden. Het zou zo kunnen zijn dat mensen wel geld hebben laten reserveren, maar uiteindelijk de maatregelen toch niet (op tijd) uitvoeren. Het gereserveerde geld komt dan weer beschikbaar.

De regeling en de benodigde aanvraagformulieren zijn geplaatst op de website van de milieudienst: www.milieudienstkvnh.nl.

†Voor informatie kunt u 's morgens, met uitzondering van maandag en woensdag, bellen met de Milieudienst Kop van Noord-Holland, mevrouw M. de Hoop, tel. (0224) 274 608

Nog een subsidiemogelijkheid!

Via de subsidieregeling Duurzame Warmte kan subsidie aangevraagd worden voort zonneboilers, warmtepompen en installaties voor micro-warmtekrachtkoppeling. Deze subsidie wordt verstrekt door het Ministerie van Economische Zaken. Mocht u een van deze voorzieningen aan willen schaffen, kijk dan ook naar deze subsidiemogelijkheid voordat u een aanvraag indient!

Meer informatie over deze regeling kunt u lezen op de website: www.senternovem.nl/duurzamewarmte . U kunt ook bellen met de helpdesk van SenterNovem via nummer (038) 455 33 22 of mailen naar††(Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl