Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 22 oktober 2009 Informatieavond over herindelingontwerp woensdag 28 oktober 2009

Op 10 september 2009 bezochten ruim driehonderd inwoners de bijeenkomst in De Ontmoeting over de komende herindeling van Anna Paulowna met de gemeenten Niedorp, Wieringermeer en Wieringen. Op 29 september stelden de vier gemeenteraden gezamenlijk het concept herindelingontwerp vast.

Nu is het woord aan u. Tot 30 november kunt u het college van B&W laten weten wat u ervan vindt. De gemeenteraad vindt het belangrijk dat elke inwoner die zijn mening wil geven over het concept herindelingontwerp, dat ook daadwerkelijk doet en organiseert daarom op woensdag 28 oktober 2009 een inloopavond in ‘De Ontmoeting’. Bij de inwoners van de gemeente Anna Paulowna valt deze week de uitnodiging van de gemeenteraad om deze inloopavond bij te wonen, in de brievenbus.

De bijeenkomst begint om 20.00 uur. Vanaf 19.45 uur staat de koffie klaar. De raad geeft tijdens deze bijeenkomst zoveel mogelijk helderheid over de procedure. Uiteraard is er gelegenheid om vragen te stellen.

Wilt u vooraf het concept herindelingontwerp lezen, dan kunt u terecht in ‘De Ontmoeting’ (informatiebalie open van maandag t/m vrijdag van 8.30 tot 16.00 uur) of via www.annapaulowna.nl (Bron: Gemeente Anna Paulowna)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl