Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 22 oktober 2009 Structuurvisie Noord-Holland ter inzage tot 2 december 2009

De ontwerp structuurvisie NH 2040 van de provincie Noord-Holland ligt van donderdag 22 oktober tot en met woensdag 2 december ter inzage.

In de structuurvisie geeft de provincie Noord-Holland aan op welke manier zij de ruimte in de provincie de komende 30 jaar wil benutten en ontwikkelen. De provincie zet vooral in op compacte en goed bereikbare steden, omringd door aantrekkelijk groen.

Ter inzage

De structuurvisie, de bijbehorende verordening en het plan-MER, kunnen worden ingezien op het provinciekantoor in Haarlem en verder in alle gemeentehuizen in de provincie. De structuurvisie is bovendien digitaal in te zien en†te downloaden via de Structuurvisie pagina. Tijdens de periode van de ter inzagelegging van donderdag 22 oktober tot en met 2 december 2009 kunnen geïnteresseerden opmerkingen indienen.

Vaststelling structuurvisie

De ontvangen opmerkingen zullen door Provinciale Staten respectievelijk Gedeputeerde Staten worden betrokken bij hun besluitvorming over de vaststelling van de structuurvisie Noord-Holland 2040. Naar verwachting wordt de structuurvisie in februari 2010 vastgesteld door Provinciale Staten.

Meer informatie op www.noord-holland.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl