Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Technologie & Milieu : 25 Maart 2009 Subsidiebudget Duurzame Energievoorzieningen Harenkarspel bijna op

Het subsidiebudget van Ä 7.995,- voor energiebesparende voorzieningen in bestaande woningen van de gemeente Harenkarspel is zo goed als vergeven. Bewoners hebben via een aanvraagformulier bij de Milieudienst Kop van Noord-Holland een verzoek om reservering van een subsidiebedrag gedaan.

Definitieve toekenningen dienen nog plaats te vinden. Er is dus nog wel wat ruimte voor een succesvolle aanvraag voor subsidie, maar dan moet u niet te lang meer wachten.

Aanvraagformulieren die binnenkomen nadat het budget vergeven is, worden door bij de Milieudienst geregistreerd. Als er na definitieve toekenning nog ruimte is in het budget, maakt u nog een kans.

De regeling en de benodigde aanvraagformulieren zijn geplaatst op de website van de milieudienst: www.milieudienstkvnh.nl. Voor het aanvragen van formulieren of meer informatie kunt u 's ochtends, behalve woensdag, bellen met de Milieudienst Kop van Noord-Holland, mevrouw M. de Hoop, tel. (0224) 274 608.

Nog een subsidiemogelijkheid

Via de subsidieregeling Duurzame Warmte kan subsidie aangevraagd worden voort zonneboilers, warmtepompen en installaties voor micro-warmtekrachtkoppeling. Deze subsidie wordt verstrekt door het Ministerie van Economische Zaken. Mocht u een van deze voorzieningen aan willen schaffen, kijkt u dan ook naar deze subsidiemogeljjkheid voordat u een aanvraag indient. Meer informatie over deze regeling kunt u lezen op de website: www.senternovem.nl/duurzamewarmte. U kunt ook bellen met de helpdesk van SenterNovem via nummer (038) 455 33 22 of mailen naar (Bron: Gemeente Harenkarspel)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl