Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 27 juli 2009 Pleisterplaats Tafel van Agriport krijgt gestalte

Vanaf september 2009 zal de Wieringermeer een ontbijt- en lunchgelegenheid rijker zijn. Op het bedrijventerrein van Agriport A7 wordt op dit moment gebouwd aan een restaurant annex koffiehuis dat de naam De Tafel van Agriport krijgt.

Het moet een pleisterplaats worden voor iedereen die werkzaam is binnen het Agriport A7-gebied. Het pand dat centraal gelegen is aan de ontsluitingsweg wordt ruim 140 m^2 en beschikt over een veranda.

Toes Montage uit Schagen en het Middenmeerse bouwbedrijf Harsveld werken aan de constructie. De wanden staan overeind en het dak is inmiddels dicht, de aanblik van De Tafel van Agriport krijgt hiermee duidelijk gestalte. (Bron: AgriPort A7)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl