Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 27 juli 2009 Uitbreiding bedrijventerrein Industrieweg

Langzaam maar zeker worden de bedrijventerreinen in de gemeente Wieringermeer gevuld met ondernemingen. Zo verloopt de verkoop van kavels op het grootschalige regionale bedrijventerrein Robbenplaat goed. En ook op het bedrijventerrein aan de Industrieweg raakt het aantal verkoopbare kavels op.

Om toch een blijvend aanbod achter de hand te hebben is begonnen met het bouwrijp maken van fase 2B aan de Industrieweg. Momenteel is een aannemer druk bezig met het aanbrengen van de riolering. Het werk zal ongeveer rond 26 juni gereed zijn. Op dat moment zijn er circa 8 nieuwe kavels gereed voor de verkoop.

De Gemeente Wieringermeer hoopt op deze manier weer voldoende aanbod te kunnen geven aan bedrijven. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de bedrijfscontactfunctionaris, de heer Matthijs Beute, tel. 0227 606 304. (Bron: Gemeente Wieringermeer)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl