Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 27 Januari 2009 OfficiŽle opening van het Leerwerkloket

Maandagmiddag 19 januari werden onder het toeziende oog van meer dan 100 belangstellenden en het flamboyante gastheerschap van Gert-Jan Jansen het Leerwerkloket en het Jongerenloket geopend op het Werkplein te Alkmaar.

Mevrouw Jeanette Noordijk (ministerie OCW, directeur Beroepsonderwijs en Volwasseneneducatie) onderstreepte het belang van samenwerking op het gebied van scholing en aansluiting op de arbeidsmarkt. Daarnaast werden wethouder Rian van Dam (Werk) en wethouder Hans Meijer (Jeugdbeleid) uitgebreid door Gert-Jan geïnterviewd. Ellen Boom (Leerwerkloket) en Suzanne Helder (Jongerenloket) vertelden over hun ervaring en toekomstverwachtingen. De samenwerkende bestuurders verrichtten uiteindelijk de openingshandeling door gezamenlijk door twee deurposters heen te stappen.

Beide loketten zijn een samenwerkingsverband tussen gemeenten, partners op het gebied van werk, opleiding en scholing én bedrijven om gezamenlijk zoveel mogelijk mensen voor werk in de regio te behouden en te informeren over scholing, Ervaringscertificaten, banen en vacatures. De loketten zijn elke werkdag geopend van 13.00 - 16.00 uur en zijn telefonisch te bereiken onder 06 - 33 33 08 21 of 06 - 33 33 08 23. Verdere informatie vindt u onder www.nhn.lerenenwerken.nl (Bron: Regionaal Platform Arbeidsmarktbeleid Noord-Holland Noord)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl