Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 27 Januari 2009 Mediator Den Helder aan de slag

De commissaris van de Koningin in Noord-Holland heeft een bemiddelaar aangesteld, die samen met de wethouders en burgemeester van Den Helder gaat zoeken of er een basis gevonden kan worden voor verdere samenwerking.

Dit naar aanleiding van de in de raadsvergadering van 19 januari jl. aangenomen motie. In deze motie heeft de gemeenteraad van Den Helder de commissaris van de Koningin gevraagd een bemiddelaar/mediator te zoeken om te bezien of er mogelijkheden zijn voor een oplossing van het ontstane conflict tussen de burgemeester en wethouders.

De commissaris van de Koningin heeft een NMI-gecertificeerde mediator aan betrokkenen voorgesteld (NMI=Nederlands Mediation Instituut). De bemiddeling is vrijdag 23 januari met een eerste bijeenkomst gestart.

Voor een optimaal verloop van het proces is het noodzakelijk dat het proces in alle rust gestalte kan krijgen. Dat betekent dat gedurende het proces geen mededelingen over de inhoud of het verloop gedaan zullen worden. Ook de naam van de mediator zal niet bekendgemaakt worden.

Op 6 februari zal nadere informatie volgen. Dat kan een bericht van een resultaat zijn of een bericht wanneer mogelijk een resultaat verwacht mag worden. De woordvoering over de bemiddeling zal uitsluitend door de commissaris van de Koningin gedaan worden. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl