Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 11 december 2013 Gemeente Hollands Kroon: Hoe publiceren wij onze officiële bekendmakingen vanaf 1 januari 2014?

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Wij publiceren met ingang van 1 januari 2014 alle officiële bekendmakingen (verordeningen, regelingen, omgevingsvergunningen, apv-vergunningen, bestemmingsplan wijzigingen enzovoort) op de landelijke website met officiële bekendmakingen van het Ministerie van Binnenlandse Zaken.

Nieuwe wetgeving

De Wet elektronische bekendmaking verplicht gemeenten om een deel van de officiële bekendmakingen te publiceren in een digitaal gemeenteblad. Wij hebben ervoor gekozen alle officiële bekendmakingen hierin te publiceren. Hiermee heeft de raad ingestemd. Dat betekent dat u vanaf 1 januari 2014 geen rechten meer kunt ontlenen aan de bekendmakingen 'op papier', zoals in de CTR Hollands Kroon.

Om iedereen te laten wennen aan de nieuwe vorm van bekendmaken wordt tot 1 april 2014 nog een beknopte samenvatting gepubliceerd van de bekendmakingen die u voorheen in het gemeentenieuws kon lezen. Vanaf 1 april 2013 verdwijnt het gemeentenieuws op papier.

Informatie direct beschikbaar

De enige echte en officiële bekendmakingen van gemeente Hollands Kroon, vindt u vanaf 1 januari 2014 op www.officielebekendmakingen.nl. Daar kunt u gericht zoeken naar specifieke bekendmakingen die u interesseren. Ook kunt u zich ook abonneren op de bekendmakingsservice. Dan krijgt u de gewenste bekendmakingen rechtstreeks in uw mailbox. Dit kan ook nu al. Voor deze e-mailbekendmakingsservice gaat u naar www.overheid.nl en klikt op het icoontje in het midden van de pagina: Blijf op de hoogte.

Wilt u hulp bij het instellen van de e-mailbekendmakingsservice of heeft u vragen? Kom dan langs in De Ontmoeting in Anna Paulowna. Daar hebben we een Digitaal Informatie Punt. Wij helpen wij u graag.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl