Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 11 december 2013 Uw eigen huis bouwen in Den Oever?

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Woont u in de buurt van Den Oever? Dan kent u vast de basisschool 'Om de Oost' aan de Zwinstraat. Deze school krijgt een andere locatie waardoor het kavel waar de school nu op staat vrijkomt.

Dit kavel wordt aangewezen als CPO-locatie en CPO-NH gaat de ontwikkeling van CPO-initiatieven begeleiden. CPO-NH is een maatschappelijke onderneming om CPO, Collectief Particulier Opdrachtgeverschap in Noord Holland te ondersteunen.

Droomhuis

Lijkt u dit een mooie plek om uw eigen droomhuis te ontwikkelen? Schroom niet om contact met ons te maken, want wij kunnen u hierbij helpen. Van karakteristieke, vrijstaande huizen tot levensloopbestendige, geschakelde bungalows. Van een autovrij-hofje tot aan zelfvoorzienende woningen. Al uw ideeën zijn welkom met betrekking tot de ontwikkeling van het kavel. CPO draait immers om initiatieven van de eindgebruikers zelf. U mag het bepalen en wij kunnen u helpen uw droom werkelijkheid te laten worden door gelijkgestemden te vinden en een collectief te creëren. De schets die u hieronder ziet is een artist impression van een fictief initiatief. Aan de afbeelding zijn geen rechten of plichten verbonden.

Het geeft u puur in indicatie van de ligging van het kavel en de omtrek ervan.

Het kavel is gelegen op het adres Zwinstraat 50.

Ziet u zichzelf wonen in het hartje van Den Oever tussen de zogenaamde 'vissershuizen' aan de Zwinstraat? Stuur dan een mail naar . Dan wordt u op de hoogte gehouden van de laatste ontwikkelingen rondom het kavel en wordt u uitgenodigd voor een informatieavond omstreeks eind januari 2014. Kijk hier op www.cpo-nh.nl voor meer informatie.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl