Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 11 december 2013 Niels Busker opnieuw lijsttrekker D66 Hollands Kroon

D66 Hollands Kroon heeft Niels Busker opnieuw aangewezen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De verkiezingscommissie maakte de uitslag van de onder de leden gehouden verkiezingen maandagavond bekend tijdens een goed bezochte ledenvergadering in Haringhuizen.

De huidige fractievoorzitter van D66 in de raad van Hollands Kroon voert een lijst van tien kandidaten aan waarvan drie vrouwen.

Tijdens de ledenvergadering werd ook het verkiezingsprogramma vastgesteld. Met als belangrijke thema's beter onderwijs, benutten van de eigen kracht van inwoners, de burger centraal stellen en het maken van keuzes over de taken van de gemeente gaan de Democraten de komende verkiezingen in.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl