Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen : 12 mei 2009 Gedeputeerde Jaap Bond op werkbezoek in de gemeente Zijpe

Op vrijdag 24 april j.l. heeft gedeputeerde Jaap Bond een werkbezoek gebracht aan onze gemeente. Het werkbezoek stond in het teken van kansrijke projecten op het gebied van recreatie, toerisme en natuurontwikkeling in het gebied Callantsoog-Groote Keeten.

Na ontvangst bij het recreatiebedrijf Tempelhof en een welkomstwoord vertrokken de vertegenwoordigers van provincie, gemeenten en bedrijfsleven per bus naar camping Callassande. Daar gaf wethouder Piet Morsch een presentatie met betrekking tot recreatie, toerisme en de natuurontwikkelingen voor het gebied Callantsoog/Groote Keeten. Verder gaf hij een beeld van de uitbreidingsplannen voor het Bedrijventerrein “Kolksluis” in ’t Zand.

Onder een stralende zon fietste het gezelschap van camping Callassande terug naar camping Tempelhof. Daar gaf de recreatiesector hun visie over de toekomst op het gebied van recreatie en toerisme in de Zijpe. (Bron: Gemeente Zijpe)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl