Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie : 12 mei 2009 Heldair Show Maritiem 2009

Na het succes van de eerste gezamenlijke Open Dag van Maritiem Vliegkamp De Kooy en Den Helder Airport, krijgt Heldair Show Maritiem op zaterdag 19 september 2009 een vervolg.

Het evenement vindt wederom plaats op zowel het terrein van Maritiem Vliegkamp De Kooy als Den Helder Airport. Het exacte programma is nog niet bekend, maar we kunnen vast een beeld schetsen van wat u deze dag kunt verwachten.

Airshow

De hoofdact van Heldair Show Maritiem is een spectaculaire twee uur durende Airshow. Diverse deelnemers, zowel nationaal als internationaal, zijn uitgenodigd om hun kunsten in de lucht te tonen.

Static Display

Naast de Airshow wordt er een Static Display georganiseerd. Verschillende vliegtuigen staan op de terreinen van Maritiem Vliegkamp De Kooy en Den Helder Airport opgesteld ter bezichtiging.

Airmarkt

Ook wordt er een Airmarkt gehouden. Verspreid over beide terreinen worden kraampjes ingericht door veelal luchtvaartgerelateerde bedrijven en organisaties. De standhouders zijn aanwezig om hun artikelen tentoon te stellen, te verkopen of om informatie te verstrekken.

Rondvluchten

Bijzonder is ook dat er een rondvlucht kan worden gemaakt in een helikopter. Tickets hiervoor kunnen op de Open Dag worden gekocht bij de incheckbalies, in de centrale hal van Den Helder Airport. Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en de tickets worden alleen tijdens de Open Dag verkocht. Vergeet ook vooral uw identiteitsbewijs niet.

Overige attracties

Voor degene die vliegen interessant vindt, maar toch liever aan de grond blijft, zijn er op verschillende locaties vliegsimulators opgesteld en geeft de Helderse Modelvliegclub een demonstratie.

Voor de jongste bezoekers worden een springkussen en trampolines geplaatst voor de hoofdentree van Den Helder Airport.

Informatie

Heldair Show Maritiem is van 10:30 tot 17:00 uur geopend voor publiek. U wordt geadviseerd om zoveel mogelijk op de fiets of met het openbaar vervoer te komen.

Al het nieuws rondom Heldair Show Maritiem wordt gepubliceerd op www.denhelderairport.nl. Hierop wordt te zijner tijd ook het definitieve programma gepubliceerd. (Bron: Den Helder Airport)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna