Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 12 mei 2009 Praat mee over economische keuzes voor de regio Noord-Holland Noord op 18 mei 2009

Iedereen die zich betrokken voelt bij een succesvolle economische ontwikkeling van Noordwest-Holland is van harte welkom op maandag 18 mei a.s. vanaf 15.00 uur in Motel Heiloo te Heiloo.

De Kamer van Koophandel organiseert daar de bijeenkomst: Noordwest-Holland, één regio, één actieprogramma.

Vorig jaar organiseerde de Kamer van Koophandel Noordwest-Holland samen met haar partners in het bedrijfsleven een bijeenkomst over het Ontwikkelingsperspectief 2015. Op deze bijeenkomst schetste de Kamer wat nodig is om de potentie van de regio te benutten en de economische structuur te versterken.

Sindsdien is er veel gebeurd. Samen met partners is de visie geoperationaliseerd en is een concreet actieprogramma samengesteld. Op de bijeenkomst in Heiloo praat de Kamer belangstellenden graag bij.

Programma:

15.00 uur inloop
15.15 uur opening door Gerrit Valk, voorzitter KvK Noordwest-Holland
15.30 uur ‘van visie naar programma’ door Thijs Pennink, directeur KvK Noordwest-Holland
16.00 uur eerste discussieronde
16.45 uur tweede discussieronde
17.30 uur afronding en afsluitende borrel

De discussierondes betreffen de onderwerpen Agribusiness, Holland Health (zorg), Marine-Maritiem-Milieu (3M cluster), vraaggestuurde personeelsvoorziening en toerisme.

Aanmelden kan via www.kvk.nl/ontwikkelingsvisie, ook kan aangegeven worden over welk onderwerp men graag wil mee discussiëren.

Praat mee met Noordwest-Holland: een regio die keuzes maakt!

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl