Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 27 december 2017 Pontveer Westeinde (Anna Paulowna/Breezand en Julianadorp) van 29 december 2017 tot 6 januari 2018 uit de vaart

waaksaam logoBron: WaakSaam - De motor van Pontveer Westeinde is aan groot onderhoud toe. De motor wordt uit de pont gehaald en in de kerstvakantie gereviseerd. WaakSaam voert deze onderhoudswerkzaamheden uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.

Pontveer Westeinde tussen Anna Paulowna/Breezand en Julianadorp is uit de vaart van vrijdag 29 december 2017, 13.00 uur tot zaterdag 6 januari 2017 2018. Er vaart geen vervangende pont.

Omleidingsroutes

Het verkeer kan geen gebruik maken van de veerpont en volgt een omleidingsroute via vlotbrug 't Zand of de Kooybrug (N99).

Scheepvaart ervaart geen hinder van de werkzaamheden.

Meer informatie op www.waaksaam.com

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl