Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer: 27 december 2017 Enquête verkeerssituatie Hoofdstraat Hippolytushoef (deelname tot 12 januari 2018)

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Al enige tijd is de Hoofdstraat in Hippolytushoef ook tijdens de openingstijden van de winkels open voor gemotoriseerd verkeer. Op verzoek van de ondernemersvereniging besloot het college in 2015 om de paaltjes op basis van een tijdelijke proef naar beneden te laten. Via een enquête willen wij deze proef evalueren. Zowel onder inwoners, als onder ondernemers en het winkelend publiek. De uitkomsten van deze enquête gebruiken wij om te besluiten hoe er in de toekomst wordt omgegaan met het verkeer in de Hoofdstraat van Hippolytushoef.

Invullen enquête

De bewoners en het winkelend publiek kunnen de enquête online invullen nl.surveymonkey.com/r/5WFV6SP tot 12 januari 2018. De ondernemers uit het centrum van Hippolytushoef ontvangen een brief met een link naar de enquête.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl