Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Verkeer & Vervoer : 17 juni 2009 Schagerbrug in de N248 afgesloten wegens werkzaamheden van van 22 t/m 28 juni 2009

De provincie Noord-Holland verricht onderhoudswerkzaamheden aan de Schagerbrug in de provinciale weg N248 bij Middenmeer. Het autoverkeer kan de brug vanwege deze werkzaamheden van 22 t/m 28 juni niet gebruiken en wordt omgeleid. (Brom)fietsers kunnen normaal gebruik maken van het fietsersgedeelte van de brug.

De Schagerbrug wordt geschilderd, het wegdek van de brug wordt vernieuwd en het beton wordt op enkele plaatsen gerepareerd. Van maandag 22 juni 07.00 uur t/m zondag 28 juni 20.00 uur is de provinciale weg N248 afgesloten voor al het autoverkeer. Het doorgaande autoverkeer tussen Schagen en de A7 wordt met borden omgeleid over de N242.

Scheepvaart

Schepen kunnen de brug tijdens de werkzaamheden passeren, maar moeten rekening houden met enige hinder. (Bron: prov. nh)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl