Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 17 juni 2009 KvK: Hotel in Medemblik impuls voor lokale economie

De Kamer van Koophandel Noordwest-Holland heeft in een brief aan de gemeenteraadsleden van Medemblik erop aangedrongen een positieve beslissing te nemen inzake binnendijkse woningbouw en de bouw van een hotel/kuuroord buitendijks. Juist in deze tijd van economische tegenwind is het van belang dat investeringen in de economie op niveau blijven. Door de realisatie van woningen en hotel / kuuroord is directe werkgelegenheid in het geding.

Een belangrijke reden van de raad om ja te zeggen tegen de plannen van Proper Stok is dat verwacht wordt dat op langere termijn het hotel een forse impuls kan geven aan de lokale economie. Meer gasten zullen hun weg vinden naar Medemblik met als indirect effect een hoger bestedingsniveau in onder andere de detailhandel. Daarnaast geldt natuurlijk dat door de ontwikkeling het toeristisch profiel van Medemblik en de regio aanmerkelijk wordt versterkt.

De Kamer gaat er vanuit dat de raadsleden vanuit het belang van de lokale economie en werkgelegenheid een positief besluit nemen.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl