Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws : 17 juni 2009 Hiemstra BV en Royal Pride Holland bij TV Noord-Holland

Het programma NH rond in 360° van TV Noord-Holland besteedde in haar uitzending van afgelopen weekend uitgebreid aandacht aan de innovaties in de Wieringermeer.

De presentatoren bezochten twee bedrijven uit Agriport A7 die innovatief en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De broers Wim en Rob Hiemstra lieten de processen en logistieke organisatie zien binnen de teelt van ijsbergsla.

Frank van Kleef van Royal Pride Holland vertelde uitgebreid over de gewasbescherming met natuurlijke vijanden en de energieproductie en energieverbruik binnen zijn tomatenkwekerij. De uitzending is te bekijken op www.rtvnh.nl (Bron: AgriPort A7)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl