Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Onroerend Goed en Wonen: 08 juli 2013 Herbestemming Wierschuur stap dichterbij

Het bepalen ven een nieuwe bestemming aan de historische Wierschuur is een belangrijke stap dichterbij. Na een spannende jurybijeenkomst op vrijdag 28 juni 2013 zijn er nog twee ondernemers die in aanmerking komen om hun plannen uit te voeren.

De provincie Noord-Holland en gemeente Hollands Kroon zijn sinds begin dit jaar op zoek naar een enthousiaste ondernemer die een bedrijf wil beginnen in de historische Wierschuur op Wieringen. De afgelopen maanden zijn hiervoor maar liefst elf creatieve ideeën ingediend.

De jury heeft in mei 2013 een zware dobber gehad aan het selecteren van de kandidaten die door gaan naar de volgende ronde: de kwaliteit van de inzendingen was erg hoog. De initiatiefnemers zijn zonder uitzondering zeer ambitieus. Uiteindelijk gingen vier kandidaten door voor de volgende ronde op 28 juni 2013. Tijdens deze jurybijeenkomst zijn uiteindelijk twee ideeën overgebleven. Met de ondernemer met het beste plan vindt nu overleg plaats. (bron: De Kop Werkt)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl