Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Business Nieuws: 19 mei 2017 Holland boven Amsterdam: Toeristische Masterclass 'arrangementen ontwikkelen' op 30 mei 2017 in Anna Paulowna

Ondernemers Federatie Hollands KroonBron: OFHK - Eind juni 2017 vindt het grote evenement Sail Den Helder plaats en dat is voor u de uitgelezen kans om samen met andere ondernemers fantastische arrangementen aan te gaan bieden.

Een aantrekkelijk arrangement kan het verschil maken of een gast besluit naar onze regio te komen of niet! De grote vraag is hoe je elkaar gaat vinden en hoe er een 'win-win' ontstaat voor de samenwerkende ondernemers en de gast!

Juist om die reden heeft Gemeente Hollands Kroon in samenwerking met de stichting Holland boven Amsterdam en toeristisch specialist Hans Smith de workshop 'arrangementen' ontwikkeld.

Op 30 mei 2017 willen wij u dan ook uitnodigen om tussen 09:00 uur en 13:00 uur deel te nemen aan deze interactieve ochtend.

Dus wilt u samen met collega's uit andere gemeenten tijdens Sail Den Helder het onderste uit de kan halen? Geef u dan nu op om 30 mei 2017 niet alleen elkaar te leren kennen, maar ook daadwerkelijk met een tas vol bruikbare ideeën naar huis te gaan.

Aanmelden kan voor 25 mei 2017 door een mail te sturen naar: . Wij kijken uit naar uw komst! Heel graag tot de 30e!

Programma: Toeristische Masterclass 'Arrangementen ontwikkelen'
Wanneer: Dinsdag 30 mei 2017
Tijd: 09.00-13.00 uur
Locatie: Anna Paulowna, Burg Mijnlieffstraat 1
(Oude Gemeentehuis Hollands Kroon)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl