Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 19 mei 2017 Bijeenkomst activiteiten-ervaring van verenigingen Schagen (15, 25 en 29 juni 2017)

Gemeente Schagen logoBron: Gemeente Schagen - Het is twee jaar geleden dat de gemeenteraad van Schagen het subsidiebeleid heeft vastgesteld. Daarover wil de gemeente graag met verenigingen in gesprek.

Er zijn in die twee jaar vast ervaringen opgedaan. Bijvoorbeeld dat een vereniging een samenwerking is aangegaan, nieuwe activiteiten is gestart of iets juist niet meer doet. Wat zijn de plannen van verenigingen voor de toekomst? Ter inspiratie aan andere verenigingen wordt ook gesproken over activiteiten die zijn ondernomen om inkomsten te generen.

Hierover wil gemeente Schagen met de verenigingen op een actieve en inspirerende wijze van gedachten wisselen. Daarom nodigt de gemeente hen uit voor de bijeenkomst op:

Voor deze avonden is een spreker uitgenodigd die de aanwezigen meeneemt in de wereld van crowdfunding “Het lukt ons”. Daarnaast is een spreker aanwezig die verenigingen op ideeën kan brengen om de vereniging te versterken door bijvoorbeeld samenwerking.

Gemeente Schagen wil benadrukken dat deze bijeenkomst niet over het accommodatiebeleid gaat.

Aanmelden

Verenigingen kunnen zich vóór 1 juni 2017 aanmelden via www.schagen.nl

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variërend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dé site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna