Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Cultuur, Sport & Recreatie: 19 mei 2017 Pre-Sail Texel pakt uit met spectaculaire optredens in Oudeschild op woensdag 21 juni 2017 (Ali B, Tim Akkerman, The Cool Quest en Jug Bros)

Gemeente Texel logoBron: Gemeente Texel - Bron: VVV Texel - Pre-Sail Texel trakteert Texelaars en toeristen woensdag 21 juni 2017, aan de vooravond van Sail Den Helder, op vrij toegankelijke optredens van Ali B, Tim Akkerman, The Cool Quest en Jug Bros. De haven van Oudeschild vormt het sfeervolle decor voor dit avondconcert.

Met de keuze voor deze line-up zal de organisatie van Pre-Sail ook de Texelse jeugd ongetwijfeld een plezier doen. 'Top of the bill' is rapper Ali B, die optreedt met zijn eigen band. De veelzijdige entertainer geniet behalve als rapper ook grote bekendheid bij een breed publiek als tv-presentator, coach bij The Voice of Holland en The Voice Kids en door zijn theatershows.

Tim Akkerman startte een solocarrière en richtte zijn eigen band op nadat hij tien jaar leadzanger was van de populaire band Di-rect. Hij is bekend als singer-songwriter en tv-persoonlijkheid. Ook hij neemt zijn band mee naar Texel.

The Cool Quest, bekend door veelvuldige tv-optredens in "De Wereld Draait Door", spreekt een breed publiek aan met hun funky hiphop met soul- en jazzinvloeden.

Uiteraard mag een lokale muzikale omlijsting niet ontbreken en zal Jug Bros deze avond zijn opwachting maken op het podium.

Meer informatie

Meer informatie over aanvangstijden en andere Pre-Sail Texel programmaonderdelen, zoals de Rede van Texel, worden zeer binnenkort bekendgemaakt. De meest actuele Pre-Sail Texel informatie is te vinden op www.presailtexel.nl of volg het evenement via Facebook, Twitter of Instagram.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variŽrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl

Natuurwegwijzer
dť site voor buiten-activiteiten in de provincie Noord-Holland, ontdek met de mooiste fiets- of wandelroutes, excursies, speelplekken en natuur-gebieden www.natuurwegwijzer.nl

Toerisme in Noord-Holland

Dierentuin Anna Paulowna