Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 18 juni 2013 Inspraak plannen kustversterking Zwakke Schakels afgerond

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - Op 6 juni 2013 liep de termijn af voor de inspraak op de ontwerpplannen, bijbehorende rapportages en vergunningen voor de kustversterking van de Zwakke Schakels Noord-Holland. In totaal zijn 40 zienswijzen ingediend.

In de zomerperiode worden alle zienswijzen door HHNK, RWS, provincie Noord-Holland, gemeente Bergen en Schagen gelezen, beoordeeld en beantwoord en is het advies te verwachten van de Commissie voor de Milieueffectrapportage. Het kan zijn dat contact wordt opgenomen met indieners ter verduidelijking van hun zienswijze.

Alle antwoorden op de zienswijzen komen in een Nota Beantwoording zienswijzen.

Deze is naar verwachting medio september 2013 openbaar en in te zien via www.noord-holland.nl.

Een ieder die een zienswijze heeft ingediend ontvangt hiervan bericht.

De ingediende zienswijzen leiden wel of niet tot een wijziging van de definitieve plannen. Naar verwachting stelt het algemeen bestuur van het hoogheemraadschap het definitieve projectplan medio september 2013 vast en keuren Gedeputeerde Staten van de provincie het begin oktober 2013 goed. Indieners van zienswijzen ontvangen daarna een brief of hun zienswijze wel of niet is overgenomen in het definitieve projectplan. Na definitieve vaststelling van het projectplan wordt de aannemer bekend, zodat de werkzaamheden voor een veilige en mooie kust eind van dit jaar [2013] kunnen starten.

Alle stukken die ter inzage hebben gelegen zijn eerder op www.noord-holland.nl gepubliceerd.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl