Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 18 juni 2013 Terinzagelegging Herindelingsontwerp provincies Flevoland, Utrecht en Noord-Holland t/m 16 oktober 2013

Provincie Noord-Holland logoBron: Prov. N-H - De minister van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) is voornemens de provincies Flevoland, Utrecht en Noord-Holland samen te voegen. Volgens de wet Algemene regels herindeling (wet Arhi) is een herindelingsontwerp opgesteld. Dit herindelingsontwerp ligt vanaf 17 juni 2013 ter inzage.

Eenieder kan van maandag 17 juni 2013 tot en met woensdag 16 oktober 2013 reageren op het herindelingsontwerp. Een download van het herindelingsontwerp vindt u op www.noord-holland.nl.

Inzien

Het herindelingsontwerp ligt ook ter inzage bij de provincie Noord-Holland, Houtplein 33, 2012 DE, Haarlem.

Indien u het ontwerp wilt inzien, dan kunt u hiervoor een afspraak maken. Neemt u dan tijdens kantooruren contact op met het secretariaat directie Beleid, tel. 023 - 514 4760.

Zienswijze indienen

U kunt uw zienswijze op het ontwerp op de volgende manieren indienen:

Het ministerie verzoekt u om bij het indienen van uw zienswijze naam, adres, woonplaats en eventueel ook emailadres vermelden.

Het ministerie stuurt u na ontvangst van de zienswijze een ontvangstbevestiging en later een inhoudelijke reactie. Onderaan dit bericht vindt u een download met een Informatieblad van het ministerie waarin u meer informatie over de procedure leest.

Op www.noord-holland.nl kunt u de volgende documenten downloaden:

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl