Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 18 juni 2013 Hollands Kroon stopt met de Gemeentegids

Gemeente Hollands Kroon logoBron: Gemeente Hollands Kroon - Gemeente Hollands Kroon biedt informatie digitaal aan en stopt daarom met de gemeentegids. De gemeentegids 2012 die in juni van dat jaar verscheen, is de laatste uitgave met ondersteuning vanuit de gemeente geweest.

Hollands Kroon is een digitale gemeente. Dit houdt in dat wij, waar mogelijk, onze dienstverlening en informatie steeds vaker alleen digitaal aanbieden. Om die reden heeft het college van burgemeester en wethouders besloten geen gemeentegids meer te laten maken. Vanaf dit jaar verschijnt er geen papieren én geen digitale gids meer die in opdracht van de gemeente wordt uitgegeven.

Informatie over de gemeente kunt u gemakkelijk en snel vinden op onze website, www.hollandskroon.nl. Bovendien is deze informatie altijd actueel. Voor adressen en informatie van verenigingen en instellingen zijn soortgelijke informatiebronnen beschikbaar. Denk aan het telefonisch informatienummer 1888, de digitale telefoongids en zoekmachines als Google.

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes variƫrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl