Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 18 januari 2013 Miniconferentie Regionale Sociale projecten in Noord-Holland op 21 maart 2013

Vindt u de voorbereidingen op de decentralisaties in het sociale domein complex? Nieuwsgierig naar de aanpak van collega's, maar komt u daar niet aan toe? Zoekt u inspiratie en verdieping voor uw eigen praktijk? Kom dan op 21 maart 2013 naar de miniconferentie Regionale Sociale projecten!

Agenda's en projecten

Het afgelopen jaar zijn er in Noord-Holland acht Regionale Sociale Agenda's opgesteld. Inmiddels zijn in de provincie meer dan 30 (boven)regionale projecten in uitvoering. Van mantelzorgondersteuning tot sociale wijkteams en van domotica tot regionale voorbereidingen op de decentralisaties. De eerste projecten zijn afgerond, andere starten net.

Uitwisselen

Vanwege de landelijke ontwikkelingen is de noodzaak voor innovatieve aanpakken groot. De agenda's en projecten leveren een schat aan informatie. Graag geven we u de gelegenheid om hierover uit te wisselen en met elkaar in gesprek te gaan.

wanneer:
do 21 maart 2013 12:30 - 16:30 (aanvang 13:00) |

waar:
Philharmonie in Haarlem

voor wie:
beleidsambtenaren, projectleiders en uitvoerders van Noord-Hollandse gemeenten

met:
Ruben Maes (dagvoorzitter)
Albert Jan Kruiter (inleider)

Aanmelden

U kunt zich alvast inschrijven via http://wmowonen-nh.nl/. Momenteel worden de deelsessies verder uitgewerkt. Zodra de invulling medio februari 2013 bekend is, zijn die op de website te vinden en kunt u intekenen op een deelsessie naar keuze. (Bron: Kenniscentrum Wmo en Wonen Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl