Deze website maakt gebruik van Google Adsense - zie onze Privacyverklaring

Algemeen: 18 januari 2013 Bijeenkomst Noord-Hollandse bestuurders op 6 maart 2013

Op 6 maart 2013 organiseert het Kenniscentrum met de provincie een inspiratiebijeenkomst voor wethouders van Noord-Hollandse gemeenten. Centraal staan de voorbereidingen op de decentralisaties en mogelijkheden voor regionale samenwerking. De inschrijving is inmiddels geopend.

Inspiratie

Het belooft een inspirerend programma te worden. Dr. Albert Jan Kruiter (Instituut voor Publieke Waarden) vertelt in zijn inleiding over veranderingen binnen de verzorgingsstaat en de gevolgen voor overheid en burger. Zijn laatste boek De Dag Dat Peter De Deur Dichttimmerde (Van Gennep 2012) gaat over de kansen en bedreigingen van de decentralisaties.

Laagdrempelig

Tijdens de bijeenkomst is vooral veel ruimte voor gesprek en discussie. Thema's zijn:

wanneer:
wo 6 maart 2013 16:45 - 19:30 (ontvangst vanaf 16:30 uur en inclusief maaltijd)

waar:
Zaandam

voor wie: wethouders van Noord-Hollandse gemeenten

met:
Ruben Maes (dagvoorzitter)
Albert Jan Kruiter (inleider)

Aanmelden

Wethouders kunnen zich vanaf nu inschrijven via http://wmowonen-nh.nl/.

Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aansluiting op miniconferentie

De uitkomsten van de bestuurdersbijeenkomst op 6 maart 2013 nemen we mee naar de miniconferentie Regionale Sociale Projecten op 21 maart 2013 in Haarlem. (Bron: Kenniscentrum Wmo en Wonen Noord-Holland)

Nieuws

NoordTopics

Gesponsorde koppelingen

WandelNetwerk Noord-Holland
Ook bij jou om de hoek hebben we de leukste routes geselecteerd, door mooie landschappen, lintdorpen en natuurgebieden, over boerenlandpaden, eeuwenoude dijken en langs historische locaties. En nog mooier: jaarlijks worden er nieuwe routes toegevoegd. Zo biedt Wandelnetwerk in Noord-Holland steeds meer mogelijkheden voor een gezonde, sportieve en interessante wandeling in het prachtige Noord-Holland! wandelnetwerknoordholland.nl

Noord-Hollandpad
Het Noord-Hollandpad is een langeafstandswandelpad langs water, duinen, schapen, bloembollen, historische dorpen, molens, gemalen, boerenlandpaden, dijken, slootjes, trekpontjes en heide. Eigenlijk alles wat Nederland zo bijzonder maakt. De hoofdroute is 284 km lang en verdeeld in 16 etappes vari√ęrend van 10 tot 25 km. noordhollandpad.nl